9 Kasım 2015 Pazartesi

Bakım Ürünü Yorumlarım



Garnier Saf ve Temiz 3'ü 1 Arada: 2-3 günde 1 peeling olarak kullanıyorum. Karma ve hassas bir cildim var benim için günlük kullanıma uygun bir ürün olmasa da gözenekleri sıkılaştırıyor, cildi temizliyor ve ferahlatıyor. Her gün kullandığımda pek iyi sonuç alamadım cildimi kuruttu ama bu şekilde kullanmayı seviyorum ve memnunum.

Garnier Saf ve Temiz Arındırıcı Temizleme Jeli: Günlük olarak kullandığım bir ürün. Derinlemesine temizlik sağlamasa da ciltteki fazla yağı alıyor ve yeşil çay kokusunu seviyorum. Ben her gün sabah ve akşam olmak üzere 2 kere severek kullanıyorum.
Olay Essentials Tonik: Geceleri temizleme jelinden sonra gözeneklerimi sıkılaştırmak ve gece cildimi temiz tutmak için kullanıyorum, güzel bir ürün fakat diğer toniklerden bir artısı olduğunu söyleyemeyeceğim.
Arko Soft Touch Nemlendirici Krem: Tonikten sonra cildim kurumasın diye ve günlük olarak ellerim ve yüzüm için kullanıyorum. Hızlı emiliyor ve nemlendiriyor bu yüzden memnunum.
Garnier Makyaj Temizleme Suyu: Bütün yüzüme kullanabiliyorum ve ovalamaya gerek kalmadan makyajımı temizleyebiliyorum, güzel bir ürün.
Nivea Vücut Sütü: Her gün duştan sonra bütün vücuduma sürüyorum. Vücuduma gereken nemi veriyor ve yapış yapış kalmıyor, favori ürünüm diyebilirim :)
Garnier BB Krem:. Tenimle bütünleşiyor ve renkleri eşitliyor, severek kullandığım ürünlerden biri.
Nivea Fruity Shine - Watermelon: Nemlendirmesine, verdiği hafif renge kokusuna bayılıyorum.
Vaseline Cocoa Butter: Henüz 1 haftadır kullanıyor olmama rağmen çok etkili bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Anında nemlendiriyor fakat vücudumun her yerine değil çok kuruyan yerlerine uyguluyorum; dudaklarıma, dirseklerime ve ayaklarıma.

Benim yorumlarım bunlar, eğer sizde bunlardan herhangi birini kullanıyorsanız ya da kullanmayı düşünüyorsanız lütfen yorumlarınızı paylaşın :))

4 yorum:

  1. Benim de cildim kuru bende niveanın vücut sütünü kullanıyorum ve çokta memnunum.Ama yüzüme uygun bir nemlendirici bulamadım bir türlü neutrogena nemlendiricisinden çok memnunum ama yüzümden sürdükten bir süre sonra su gibi akıyor resmen :/

    YanıtlaSil
  2. Arkoyu denemelisin ben çok memnunum :) niveayı yüzüme sürmüyorum sadece vücuduma

    YanıtlaSil
  3. merhaba bloğunu yeni keşfettim takipdeyim bende bloğuma beklerim,sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım:Sawako Kuronuma